|
|
Fitxa de la conferència |
|
|
Títol | SAPS ELS QUÈ MENGES? |
|
|
Descripció | En el nostre dia a dia, consumim centenars d’aliments. En la nostra societat, i gràcies a l’estricte control alimentari que hi ha establert, podem menjar tranquils però, són prou saludables els aliments que mengem? De què estan fets? D’on provenen? Com cal conservar-los o cuinar-los?
Tenim molta informació al nostre abast però la sabem desxifrar? Són certs els eslògans que apareixen a les etiquetes?
Amb aquesta xerrada intentarem donar resposta a aquestes preguntes. |
|
|
Durada | 50 minuts |
|
|
Idioma |
Indistint (Català o castellà)
|
|
|
Nombre d'edicions | 6 |
|
|
Àmbit principal |
Cientificotècnic
| |
|
Altre àmbit |
| |
|
Ponent Principal |
Maria Montserrat Mestres Solé - Dept Química Analítica i Química Orgànica
| |
|
|
|
|
|
|
Material | Canó de projecció |
|
|
Observacions | Conferència relacionada amb Biotecnologia, Química, Bioquímica, E. Agroalimentària i Nutrició |
|