URV-Conferències científiques
   Conferències científiques Àrea restringida  
Fitxa de la conferència
Títol SAPS ELS QUÈ MENGES?
Descripció En el nostre dia a dia, consumim centenars d’aliments. En la nostra societat, i gràcies a l’estricte control alimentari que hi ha establert, podem menjar tranquils però, són prou saludables els aliments que mengem? De què estan fets? D’on provenen? Com cal conservar-los o cuinar-los? Tenim molta informació al nostre abast però la sabem desxifrar? Són certs els eslògans que apareixen a les etiquetes? Amb aquesta xerrada intentarem donar resposta a aquestes preguntes.
Durada 50 minuts
Idioma Indistint (Català o castellà)
Nombre d'edicions 6
Àmbit principal Cientificotècnic
Altre àmbit
Ponent Principal Maria Montserrat Mestres Solé - Dept Química Analítica i Química Orgànica
Material Canó de projecció
Observacions Conferència relacionada amb Biotecnologia, Química, Bioquímica, E. Agroalimentària i Nutrició



Tornar al llistat de conferències